Articles
forum

Форум 'ХомеоХелп' има 3 основни принципа:
ПОЛЕЗНОСТ, ТОЛЕРАНТНОСТ, ПОЗИТИВЕН ДУХ. Във Форум 'ХомеоХелп’ поставяме и отговаряме на въпроси, които ни вълнуват живо.

Това, разбира се, са въпроси, имащи отношение към Хомеопатията, но имаме достатъчно простор и за обсъждане на въпроси от всякакво друго естество – въпроси, свързани със Здравето и Болестите, със Здравето и Лекуването на Деца и Възрастни, със състоянието на Здравеопазването и Медицината в по-широк смисъл и всичко, което ни вълнува.

Новото и различното в нашия форум е:

- Полезността. Моят стремеж е публикуването на материали и теми, които носят директна полза за участниците – теоретични разяснения, практически съвети, взаимопомощ. Без разводняване и ‘общи приказки’.

- Толерантността. Уважение към всички мнения и добронамерено коментиране на тяхната основателност.

- Духът. Позитивност и приятелство. Има достатъчно форуми, които изобилстват от враждебни и злобни коментари. Тук такива няма.

Ние – българите – все още нямаме форум, посветен основно на Хомеопатията и това е голям пропуск. Аз виждам реален шанс всички ние заедно да го ‘родим’.

Разбира се, аз играя ролята на модератор. Ако видя в някой пост достатъчно значима и достатъчно нова тема, аз я извеждам като нова дискусия.

Очаквам и разчитам на вашата активност. Поне в началото аз бих искал да движа влака, а не да казвам накъде да кара.

Пишете, повдигайте теми, поставяйте въпроси, отговаряйте, споделяйте мнения и опит – всяко желание да помогнете на хората със сходен на вашия начин на мислене е добре дошло и ще бъде приемано с благодарност и уважение.

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en