Articles

kolbasiКакво свежо утро!

 

То времето си е вече есенно, но утрото изведнъж се освежи от 1-2 минутен клип, който се извъртя по телевизията и за щастие беше уловен от периферното ми зрение и слух.

 

И почти разколеба уж твърдото ми решение, че гледането на телевизия е празно занимание.

 

Клипчето потвърди съвсем скоро направената от мен прогноза, че звездата на този есенно-зимен сезон ще бъде не атанас мангъров, а проф. Евгений Генев.

 

Трябва да призная, обаче, че милият недочуващ професор ме изненада. Във въпросния клип (който най-вероятно ще се повърти активно някоя и друга седмица) докторът не рекламира имунизации и ваксини, както обикновено, а колбаси! Колбаси, в чието производство е участвал активно с познанията си на медик и които са много необходими за здравето на децата, защото са фрашкани не с обичайните субпродукти и химикали, а с полезни витамини и микроелементи.

 

Есенцията на алтруистичното внушение: „Като експерт по детско хранене отдавна очаквах появата на български месни продукти разработени специално за деца и се радвам, че бях част от екипа, създал продуктите. Освен, че са полезни, новите колбаси са и много вкусни. Затова силно ги препоръчвам на всички родители с деца над 1 година”, коментира доц. д-р Евгений Генев, председател на БПА.

 

(Няма да кажа кой е производителят и коя е марката, за да не ми излезе солено, но вие ще ги разпознаете в бакалии и супермаркети – върху тях стои гордото лого на Българската педиатрична асоциация. Ако ви мъчи нетърпение, последвайте този линк).

 

Български майки и татковци, край на притесненията ви, че плодовете и зеленчуците са със съмнителна стойност като здравословна храна – давайте на децата си колбасите, рекламирани от проф. Генев и забравете всички грижи за здравето на най-скъпите ви!

 

Професор Генев е председател едновременно на Българската педиатрична асоциация и на Българско сдружение по ваксинопрофилактика. Така че най-вероятно ще бъде чест гост във всички български домове, където има телевизор. Вчера рекламира ваксинирането, днес – колбаси, утре – вече не знам. Със сигурност няма да подмине памперсите, а към тях като нищо ще добави здравословен шоколад, здравословен хот дог, здравословна пица, здравословна газирана напитка.

 

Сделката е перфектна, сделка-мечта – самоотверженият професор хем вкарва родителите в правия път, учейки ги с какво да хранят и с какво да боцкат децата си, хем изкарва някой лев за оглавяваните от него организации с идеална цел. За да могат те, от своя страна, да направят невръстното българско народонаселение щастливо.

 

Колко щастлива есен се очертава, благодарение на неуморния ни професор Евгений Генев!

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en