Popular Homeopathy

Тайните на хомеопатията

LucMontagnier

Проф. Люк Монтание е френски вирусолог, който е съоткривател на HIV и който спечели Нобелова награда в 2008. Д-р Монтание е получил и много други значими награди, но най-новото му изследване, което може да обясни как и защо хомеопатичните лекарства запазват биологичната си активност при огромни разреждания, може да се окаже най-значимият му принос към съвременната наука.

“Бъди много внимателен с концентрираните алкохолни напитки. Те могат да те подтикнат да застреляш данъчния агент. И да направят така, че да не го улучиш.”

Робърт А. Хейнлейн

“Бъди внимателен, когато четеш медицински книги. Някоя печатна грешка може да те убие.”

Марк Твен

“Никога не приемай напитка от уролог.”

Бащата на Ерма Бомбек

mother_and_baby_smallИстината е по-странна от измислицата, тъй като животът не осъжда и не отрича нещо, само защото е неправдоподобно.

Лео Ростън

“... ученият трябва... да бъде като дете. Ако види нещо, той трябва да каже, че го вижда, независимо дали е имал намерение да го види или не. Първо виж, мисли после, а накрая провери. Но винаги първо виж, в противен случай ще виждаш само това, което очакваш да видиш. Много учени забравят това правило.”

Дъглас Адамс

Довиждане и благодаря за рибата”

“Някъде нещо невероятно чака да бъде открито.”

Карл Сейгън

“Като момче ти си мислеше, че магьосникът е човек, който може да прави всичко. Така си мислех и аз. Всички мислехме така. А истината е, че с нарастването на действителната сила на човека и с разширяването на неговото познание, пътеката му става все по-тясна, докато накрая не му остане никакъв избор и той може да прави само онова и всичко онова, което трябва да прави...”

Урсула К. Льо Гуин

“Това е твърде дълбоко за мен.”

Лео Ростън

Епитафия, написана на надгробния му камък

Кратко, увлекателно и достатъчно информативно въведение в Хомеопатичната медицина, написано от д-р Джейкъб Мърмен

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en