Popular Homeopathy

doctor-loosing

 

 

Съвет:

Педиатрите са всеизвестни с това, че тормозят майките, когато стане дума за ваксини.

Бъдете подготвени и не влизайте в кабинета на педиатъра без подкрепа (съпруг или приятел).

 

Написано от и публикувано с позволението на Алана Голдън

 

Представете си, че седите със своя финансов консултант.
Неговата роля е да инвестира ваши активи, да ви даде съвет за пенсионната осигуровка и застраховката живот и дори да нарежда извършването на някои плащания от вашата банкова сметка. Той седи пред вас, защото вие гледате на това като на обичайно съвещание, на което той ще разгледа вашия финансов план и ще обсъди опциите, сред които вие трябва да изберете най-изгодните за вас.
Но изведнъж се случва нещо странно. Той внезапно се обръща към вас и съобщава, че е инвестирал всичките ви пари в два фонда. Вашият инстинкт сработва и ви затреперва под лъжичката...

Я чакай!!!
У вас напират въпроси:
„Какви са тези луди плащания, които трябва да направя за по-малко от година? Как ще плащам този дълг?! Какво ще стане, ако инвестициите ми се провалят и остана без пукната пара? Това ще ме убие!”
Вие се допитвате до консултанта си, защото решението и изборът са си ваши, не е ли така? Но човекът, комуто сте се доверили се разгневява.
Той заявява, че ако му нямате доверие, не цените мнението му и не инвестирате собствените си пари така, както ви е посъветвал, то вие сте уволнен. Вие го помолвате поне да ви покаже проспектите на тези инвестиционни фондове, но той „не чува” молбата ви и ви казва, че трябва да продължите.
Шокирани, вие го питате няма ли някакъв друг бизнес, с който той да се занимава. Дали не е склонен да ви опише малко по-цялостно картината? За съжаление, не. Марш да си търсиш нов консултант!

 

Мили Боже! Какво се случи току що? Как се чувствате? Най-вероятно, объркани, съкрушени, наскърбени, унижени и ужасени – как сте могли да доверите на такъв човек всичко, което имате? Вие сте вярвали от цялото си сърце, че той работи с идеята да защити вашия интерес по най-добрия възможен начин.

 

Именно това се случва в лекарския кабинет

 

Сега нека променим сценария.
Вие седите в кабинета на своя педиатър.

Медицинската сестра ви пита ще направите ли на децата си ваксините, която трябва да се направят на шестия месец.

Вие учтиво отказвате. Сестрата ви пита, защото в края на краищата това е ваше решение, не е кой знае каква работа, нали?
Влиза вашият лекар.
На мига той пита защо сестрата е прибрала спринцовките с ваксините.

Вие споменавате, че нещо не се чувствате комфортно ваксините да бъдат поставени точно днес и бихте искали да бъдат отложени.

 

Докторът казва: Дайте да обсъдим защо не ги искате?

Вие отговаряте: Ами, вържи попа, да е мирно селото.

Притесняват ви съставките и не смятате, че е нужно да се вкарват още токсини в телата на децата ви, особено при усилията, които полагате да им ги спестите.
Обезпокоен от коментара ви, докторът бясно започва да разлиства картона на детето.
Докторът: Добре, но аз не виждам тук да сте имали някакви реакции досега. Аз не помня да се е случвало нещо такова. Какво се е променило?
Вие:Всъщност, аз Ви казах, че и двете ми деца получиха тежък запек около седмица след ваксинациите, които направихте, когато те бяха на 2 месеца и това продължава и досега.
Докторът: Хубаво, ама това не означава, че е реакция от ваксината.  
Вие:Аз, всъщност, смятам, че червата ни са директно свързани с мозъка. Запекът е силна индикация, че става нещо с децата ми и не искам да поемаме нов риск точно сега.
Докторът: Аз правя ваксинации от години и виждам, че заболеваемостта спадна значително. Така казва науката. Ако не вярвате в това, имаме проблем. Просто напуснете. Защо изобщо дойдохте? Защо ми губите времето?
Вие:Аз просто доведох децата за профилактичен преглед. Мислех, че ще ги прегледате, ще ми кажете как се развиват и как са изобщо.
Докторът: Вие очевидно не цените мнението ми, така че приключихме. Намерете си друг лекар.

 

Мили Боже! Какво се случи току що?
Как ви кара да се чувствате в този сценарий? Различава ли се той по нещо от сценария с финансовия консултант? Бихте ли се почувствали унижени и съкрушени? Ще се чувствате ли спокойни, докато вашият лекар прави, каквото си поиска, като знаете, че това може би не е най-доброто за детето ви?


Големият въпрос, който изплува, е дали изобщо ще зададете някакви въпроси.
За жалост, изглежда стандартната процедура е да забравим да зададем на педиатъра си тези въпроси, при все че е нормално да ги задаваме на финансовите си консултанти.
Много тъжно, но този сценарий с педиатъра току що ми се случи на мен.

Аз бях уволнена от моя педиатър, защото отказах да постави на децата ми две ваксини, които дори не са задължителни в щата Невада.
Когато попитах за листовките към ваксините, докторът ми каза, че има такива, но на практика отказа да ми ги предостави.

Очевидно беше, че си имам работа с комплекса „Докторът Бог” – как смея да искам листовките, вместо да се доверя на думата му.
Извинете, но няма да се извинявам – имам нужда от нещо повече, освен думата Ви. Нуждая се от статистика. Добре, нека да я видим, каза ми той. Аз констатирам драматичен спад в заболеваемостта от пневмония у деца. Какво означава това? Дали преди е имал по десет случая годишно, а сега има само по два годишно?
Ако това са неговите данни, аз не смятам, че става дума за огромен спад, защото първоначалният брой на заболелите не е достатъчно голям. Аз ще се възползвам от възможностите си и ще държа алуминия и ГМО-соята далеч от децата си. Все пак, благодаря.

Ще кажете, че не вярвам в науката?

 

Разбира се, че вярвам в науката.
Но науката може да бъде манипулирана. Тя бива манипулирана на клетъчно ниво ежедневно – в храната, животните, болестите и дори създаването на деца. Освен това, вирусите еволюират.
Всяка година сме свидетели на въвеждането на нови противогрипни ваксини, включващи нови щамове, защото вирусът надвива над ваксината. Пак казвам, за мен „науката” не е достатъчна причина, за да повярвам, че трябва да позволя инжектирането на токсини в телата на децата ми, само защото така е казал лекарят.

 

Егото на Доктора

Аз бях съкрушена, че този мъж, комуто бях доверила живота на децата си, ме уволни и прие нещата толкова лично. Той не желаеше да чуе моите въпроси и моите тревоги. Той искаше само да се предам и да правя, каквото ми каже. Затова продължаваше да ме тормози.
През цялото време на разговора ни, аз бях тормозена. За щастие, съпругът ми беше до мен, намеси се и ме подкрепи. Той каза на доктора, че не е съгласен и май точно тогава докторът буквално излезе от кожата си.
Истината е, че аз не съм върл противник на ваксинациите. Просто не ми е спокойно да се инжектират токсини на децата ми. Чувствах, също така, че ако телата на моите деца, които досега са били изключително на кърма, имат проблем с изхожданията след предходните ваксинации, те имат нужда от повече време, за да оздравеят.
Не исках техните вероятно болни в момента тела да стават още по-болни. Имах си своите притеснения и направих някои собствени проучвания, защото когато за пръв път споменах за запека на децата (на прегледа, когато бяха на четири месеца), докторът ми се изсмя и кача, че това е нищо и че повечето родители биха се радвали да имат подобен проблем.

 

Извинете, но аз не виждам нищо смешно в това. Жалко е, че докторът изобщо не прозря сериозността на този симптом.
Вместо да ми помогне или да ни даде някакъв избор – да отложим ваксинациите или да поставим само тези, които са задължителни в нашия щат – или поне да извади листовките на ваксините и да седне да ги обсъдим, моят лекар избра да бъде хулиган-непрофесионалист и да ни уволни.

 

Не трябва ли лекарите да бъдат нашите партньори в здраве?

Не трябва ли да гледат на децата ни по-цялостно и да разбират какво се случва с тях?

Защо децата ми не могат да минат някакъв скрининг за съдържание на токсини и тежки метали в телата им?

Не е ли разумно първо да бъде направено това и после да се реши дали крехката им имунна система ще се справи с допълнителни токсини/ваксини? Всеки от нас е различен от другите.
За съжаление, отровената среда, в която живеем, отровената храна, която ядем, замърсената с химикали вода, която пием и токсичната козметика, която използваме, променя здравия баланс в организма ни и в имунната ни система.

 

Ние не сме генетично идентични

 

Потребностите на всеки един от нас са уникални, така че може една ваксина да действа на всички еднакво и да бъде универсално решение за всичко? Моите осеммесечни близначета са хранени изключително с кърма и ядат само пюрета от органични, домашно отглеждани зеленчуци и плодове, но означава ли това, че нещо смъртоносно или токсично не може да се е промъкнало незнайно откъде в техните скъпоценни телца?
Аз съм убедена, че моят организъм и моята имунна система не функционират като вашите. Страдате ли от хронична умора? Имате ли автоимунна болест? Може би имате хранителни алергии или непоносимост към някакви храни? Дали не приемате толкова много медикаменти, че вече не можете да познаете кои са актуалните ви оплаквания?
Това са вашите специфични проблеми. Да добавите допълнителни токсини в тялото си чрез ваксини може да се окаже повратната точка. Това може да обостри проблемите ви и да ги превърне в автоимунни или смъртоносни.
Или да запусне някакъв процес в мозъка ви и той вече да не функционира нормално.

 

Аз не съм спокойна пред перспективата от подобен риск. Не съм спокойна пред перспективата от перманентно, непоправимо увреждане. Но съм спокойна, ако временно се въздържим от ваксинации, докато се доберем до по-добро разбиране за това какво ваксините може да сторят на децата ми и дали техните тела няма да реагират с някакви нежелани реакции.


Очевидно, това, което аз смятах за профилактичен лекарски преглед, се оказа преглед за ваксиниране. Без съмнение, аз взех най-доброто решение за децата си в онзи ден. Докторът не го беше грижа за децата ми.
Беше го грижа за него самия, за „доброто на обществото”, а най-вероятно само за доброто на фармацевтичните компании. Аз нямах никаква идея какво ще се разкрие пред мен, когато зададох въпросите си.
Аз си мислех, че моят доктор и аз работим заедно.

 

Заключение

За щастие, това се оказа единствената ми грешка.

Не беше грешка твърдото ми, необратимо решение да не допускам децата ми да бъдат инжектирани с вредни субстанции.
Аз ще открия лекар, който ще си сътрудничи с мен, когато става дума за здравето на децата ми, а няма да се бори срещу мен.
Надявам се вашият педиатър да се държи по-професионално от моя и да е по-склонен да обсъжда важните въпроси с вас, отколкото беше склонен моят. Ако не, може би и на вас ви е време да се огледате за друг лекар.


Вие сте най-добрият застъпник за здравето на вашите деца.

Следвайте сърцето си.
Следвайте инстинкта си.
Не допускайте да ви притискат да извършите нещо, в чиято полезност не сте убедени.
И каквото и да ви струва, правете само това, което е добро за здравето и благополучието на децата ви.

 

Коментарът на ХомеоХелп
Това е реалността в Америка.
Реалността в България, разбира се, е съвсем различна.

 

 

Оригиналната статия може да прочетете ТУК.

 

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en