Software

162

MacRepertory и ReferenceWorks - най-добрия хомеопатичен софтуер се завръща на българския пазар!

От лятото на 2013 година HomeoHelp Holistic School е представител за България на Synergy Homeopathic Software

Светът на хомеопатичния софтуер става все по-динамичен и лидер в него от години е Kent Homeopathic Associates под вещото ръководство на Дейвид Уоркънтин – човек, познаващ задълбочено хомеопатията и необятната хомеопатична литература, но и надарен с изключителна креативност,  направила възможно сътворяването на най-вълнуващия хомеопатичен софтуер в историята. За жалост, Дейвид премина в по-добрия свят през 2010 година, което изправи компанията пред сериозни предизвикателства. Благодарение на железния екип, създаден от Дейвид Уоркънтин, Kent Homeopathic Associates не само съхрани водещите си позиции, но вече се изкачва и на още по-високо ниво, в резултат от труда на всички сътрудници на компанията, ръководена вече от Томер Харел.

Интензивната работа, извършена през последните няколко месеца и особено активното сътрудничество на д-р Раджан Шанкаран доведе до огромни промени в компанията, която от август 2013 се нарича Synergy Homeopathic Software.

Сходството на названието на компанията със заглавието на последната (засега) книга на Шанкаран (Synergy in Homeopathy) никак не е случайно – то идва да подскаже изключително тясната връзка между компанията и най-изтъкнатия хомеопатичен творец на нашето съвремие.

HomeoHelp Holistic School стартира промоционална кампания „Welcome!" за завръщането на най-добрия хомеопатичен софтуер на българския пазар. Включваме предложения, които се правят за пръв път в историята на Synergy Homeopathic Software. Така в продължение на 1 месец българските хомеопати и студенти по хомеопатия могат да закупят основните продукти на Synergy Homeopathic Software най-ниските цени в света в момента!

 

HomeoHelp Holistic School обявява състезателен конкурс с награди, посветен на годишнината от рождението на д-р Самуел Кристиан Ханеман – 10 април.

Наградите, които HomeoHelp Holistic School ще раздаде, са следните:

v 1 място

· 35% отстъпка от цената на избран от победителя пакет на световния лидер в хомеопатичния софтуер Synergy Homeopathic Software

· Безплатно участие в Лятното холистично училище 2014 – „Имението", 20-22 юни

v 2 място

· 35% отстъпка от цената на избран от призьора пакет на световния лидер в хомеопатичния софтуер Synergy Homeopathic Software

· 50% отстъпка от цената за участие в Лятното холистично училище 2014 – „Имението", 20-22 юни

v 3 място

· 35% отстъпка от цената на избран от призьора пакет на световния лидер в хомеопатичния софтуер Synergy Homeopathic Software

· 25% отстъпка от цената за участие в Лятното холистично училище 2014 – „Имението", 2-22 юни

v Всички участници в конкурса получават като награда възможност да закупят избран от тях пакет на световния лидер в хомеопатичния софтуер Synergy Homeopathic Software с 25% отстъпка от цената му.

 

Основните продукти на Synergy Homeopathic Software са MacRepertory и ReferenceWorks,  които се предлагат в по две версии – Classic и Pro.

Запознайте се с включеното съдържание в софтуера:

MR New logo 
MacRepertory
 – Classic и 
Pro kniga-pdf, 
Включени библиотеки в MacRepertorykniga-pdf ,

 

RW New Logo

ReferenceWorks
 – Classic kniga-pdf и Pro kniga-pdf .

Съществено допълнение към тях е колекцията от основополагащи книги Philosophy Collection.

 

 

Екипът на HomeoHelp Holistic School е изцяло на разположение на колегията за всякакви въпроси, свързани с най-добрия хомеопатичен софтуер и с начините, по които той може да стане ваш.

Задавайте въпросите си на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и на тел. 0886 325 905.

 

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en