Преглед на печата

Преглед на печата

За някои тя е животоспасяваща.

За други тя е хитър трик на гърба на болните и уязвимите.

Каква е истината за Хомеопатията?

Ваксинираните деца имат 2 до 5 пъти повече болести и разстройства от неваксинираните!

Истината, която милиони родители по цял свят знаят прекрасно от собствен опит, е потвърдена за пореден път и то съвсем научно.

Германско проучване върху 8000 деца и младежи до 19 години, чиито резултати бяха публикувани през септември 2011, стига до горепосочения извод.

В статия в уебсайта на Health Freedom Alliance, посветена на тази новина, има и още два много важни момента.

Първо, проучването е финансирано със собствени средства. Това показва колко "надеждни" са "проучванията", финансирани от фармацевтични компании или от подвластни тям държавни органи или научни учреждения.

И второ, изнася се шокиращият факт, че през последните повече от 50 години - т.е. през периода на най-интензивно въвеждане на нови и нови ваксини - в САЩ не е провеждано НИТО ЕДНО изследване, сравняващо здравословното състояние на ваксинирани спрямо неваксинирани хора.

И тъжната "черешка на тортата" - половината от децата в САЩ страдат от хронични болести, 21% от американчетата са с разстройства в развитието.

Това е положението в държавата, която д-р Ангел Кунчев даде за пример на българите във фамозното предаване на "Хрътките" по bTV, посветено на все по-честия отказ от ваксинации в България.

Да ви имам мечтата, "колега"!

Прочетете цялата статия

Прочетете резултатите от изследването

Фармафията ни уверява, че преди да бъдат пуснати на пазара, всички ваксини се изследват "научно".

vaccines-green-monkeyКак се прави това, е разписано в 5-то издание на Европейската фармакопея (European Pharmacopeia, 5th Edition).

Да оставим настрана варварщината, с която се умъртвяват маймунки при тези "научни" опити (защото ефектът на ваксините се тества върху маймунки), забележете по какъв начин се оценяват резултатите от тях:

В раздела "Методи за анализ, 2.6.18 - Тест за невровирулентност на ваксините с живи вируси" четем:

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Животните, починали през първите 48 часа след инжекцията, се смятат за починали от неспецифични причини и може да бъдат заменени. Тестът не е валиден, ако повече от 20% от инокулираните маймуни са умрели от неспецифични причини.”

 

С други думи, ако ваксината е толкова смъртоносна, че убие повече от 20% от клетите животинки (например половината), какво правим - пренебрегваме тотално този факт, изключваме ги от официално оповестяваните резултати от "научното" изследване, обявяваме, че при "научното" изследване няма загинали опитни животни и даваме ваксината в ръцете на лекарите, за да я бодат масово в телата на децата ни.

 

Прочетете цялата статия.

 

Online Courses

free-class-homeopathy-en
course-homeopathy-en
bach-flower-remedies-online
sest-training-en
graphology-en
psychology-en