Пътуване към Човешката Същност

Пътуване към Човешката Същност

Динеш Чохан


18,00 лв

Продукта вече не е наличен

» Добави към любими продукти

Поръчай


Потребителите, които си купиха този продукт си купиха също

Успешната хомеопатична практика носи дълбоко удовлетворение, когато болният бъде излекуван Холистично, т. е.в неговата Цялост. Ключово значение за осъществяването на такава практика има дълбокото разбиране Какво съставлява Цялото в състояние на Здраве и в състояние на Болест, което помага да се достигне до корена или до сърцевината на човешкото същество – мечтата на всеки хомеопат.

kniga-pdf

СЪДЪРЖАНИЕ И ОТКЪС ОТ КНИГАТА


Тази книга помага да разберем човешкото същество в неговата ‘цялост’, стъпка по стъпка достигайки до най-дълбоката му сърцевина. Тя дава основните насоки как да разбираме Цялото в състояние на Здраве, което прави по-лесно идентифицирането на отклоненията при Болест.

 

Научната корелация на тази идея с различни универсални закони и последните открития на физиката, описани в тази книга, дават истинското очарование на това пътуване, защото не само го прави много интересно за читателя, но и дава стабилна основа на изложените идеи.

 

Предимствата на подобно дълбоко разбиране на човешката същност за практиката стават видни в трайните, дълбоки излекувания у пациентите – отвъд субективното облекчение на психично и телесно ниво; те са добре демонстрирани с документираните случаи, описани във втората част на книгата.

 

Тази книга е отражение на пътуването на автора в полето на Хомеопатията, на гмуркането му в океана на познанието. Динеш споделя щедро богатия си опит, той охотно води тези, които желаят да се гмурнат в океана на Хомеопатията.

 

Ако не сте присъствали на семинар на д-р Динеш Чохан, тази книга е първата ви възможност да скъсате с разпространената заблуда, че всички хомеопати от Мумбайската група са копия или отражения на Раджан Шанкаран.

 

Втората ви възможност да се облагодетелствате от уникалния талант на Динеш е Българската Sensation Школа, чието начало поставя първият семинар на Динеш от 19 до 21 март 2010.

 

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

Пътуване към Човешката Същност

Пътуване към Човешката Същност

Динеш Чохан

Напишете Вашето ревю

×