Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Д-р Робърт Менделсон


17,00 лв

В наличност

» Добави към любими продукти

Внимание: Последни налични продукти

Потребителите, които си купиха този продукт си купиха също

 КУПЕТЕ КНИГАТА В ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМАТ ОТ ХЕЛИКОН


КУПЕТЕ КНИГАТА В ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМАТ ОТ Biblio.bg
Така ще бъде навсякъде с вас без да тежи в багажа.

 

Д-р Менделсон, за разлика от мнозина лекари, е загрижен повече за благополучието на пациентите си и споделя щедро богатия си опит с тях, защото се радва, когато те са здрави и щастливи, а не когато на техен гръб е изкарал достатъчно, за да си позволи разкошна почивка на екзотично място.

kniga-pdf СЪДЪРЖАНИЕ И ОТКЪС ОТ КНИГАТА

Д-р Менделсон издига в култ две неща – Семейството и Всемъдрата Природа.
Когато го четеш, имаш чувството, че говориш с мъдрия си, добродушен дядо, за когото няма нищо по-свещено от твоето щастие. Книгите на д-р Менделсон са преизпълнени с житейска мъдрост.

От друга страна, за заклелите се във вярност на медикаментите, ваксините и излишните операции (до един волни или неволни храненици на фармафията) е много трудно да опонират на лекар като д-р Робърт Менделсон, защото той е изключително влиятелна фигура в американското здравеопазване през 80-те години на ХХ век – педиатър с над 30 години успешна практика, професор с огромна ерудиция и клиничен опит, университетски преподавател, заемал висши ръководни длъжности в научни, университетски, административни структури и в здравно-осигурителната система, популярна медийна личност с над 500 радио- и телевизионни изяви. Да обвиниш такъв човек в некомпетентност или сектантство означава неизбежно да станеш за смях и на врабчетата.

Това са позициите, от които д-р Менделсон обсъжда темите за храненето на децата, за поведенческите отклонения, за раждането в болницата и в къщи, за високата температура като феномен, за главоболието, болките в корема, кашлиците, отитите, ангините като най-често срещани здравословни проблеми в детска възраст, за ваксинациите, за астмата и алергиите и още много въпроси, над които хиляди български родители и в момента си блъскат главите всеки Божи ден.

Точно това са хората, чийто живот ще бъде коренно променен след прочитането на „Как да отгледаме здраво дете въпреки лекарите” от д-р Менделсон.

И най-дълбокият смисъл от това е, че облагодетелствани ще бъдат хиляди български дечица!

 

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Д-р Робърт Менделсон

Напишете Вашето ревю

×