Другото лице на паниката

Другото лице на паниката

НОВО ИЗДАНИЕ

Петя Петрова 

114 стр, Формат А5, меки корици


 

12,00 лв

Продукта вече не е наличен

» Добави към любими продукти

Поръчай


Потребителите, които си купиха този продукт си купиха също

Напрегнатото ежедневие, в което живеем, „сбърканите" ценности и ожесточената борба „да оцелееш" в условията на непрекъсната криза в България, а и не само тук, стават все по-благотворна среда за провокиране и развитие на депресии, фобии, натрапчиви мисли, тревожност, пристъпи на паника и още други психически разстройства. Възможно е човек да страда от няколко в комбинация и никой не е застрахован. Паник атаката е рязко, изненадващо и обсебващо чувство на ужасен страх. Случва се човек да получи пристъп на паника, но без последващи усложнения. Някои хора обаче развиват паническо разстройство, което се характеризира с чести, повтарящи се паник атаки, комбинирани с огромни промени в поведението и начина на живот. Човек влиза в омагьосан кръг и страхът от получаване на нова атака става водеща сила в ежедневието му.

В книгата си „Другото лице на паниката”, авторката Петя Петрова, не се стреми да дава „готови” съвети или решения за справяне със състоянието паническо разстройство. Единственото нейно желание е да сподели личната си история, собствения си опит и преживявания. Целта на книгата е да даде Надежда на хората като нея, че изход ИМА и не само това... „Другото лице на паниката” съдържа истини, сваля маски и разкрива едно съвсем различно лице на паниката. Такова, каквото повечето от вас дори не подозирате, че съществува. 

kniga-pdf ОТКЪС ОТ КНИГАТА

Новото, второ – допълнено и преработено – издание на книгата "Другото лице на паниката" е вече факт. Логично, след две години активна кореспонденция с всички вас,  то е в голяма степен подобрено и детайлизирано. Като допълнение в книгата са поместени и част от писмата ви до мен с моите отговори респективно.

 

В момента няма потребителски мнения.

Напишете Вашето ревю

Другото лице на паниката

Другото лице на паниката

НОВО ИЗДАНИЕ

Петя Петрова 

114 стр, Формат А5, меки корици


 

Напишете Вашето ревю

×