Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Д-р Робърт Менделсон


15,00 лв

In Stock

» Add to my wishlist

КУПЕТЕ КНИГАТА В ЕЛЕКТРОНЕН ФОРМАТ.
Така ще бъде навсякъде с вас без да тежи в багажа.

Д-р Менделсон, за разлика от мнозина лекари, е загрижен повече за благополучието на пациентите си и споделя щедро богатия си опит с тях, защото се радва, когато те са здрави и щастливи, а не когато на техен гръб е изкарал достатъчно, за да си позволи разкошна почивка на екзотично място.

kniga-pdf СЪДЪРЖАНИЕ И ОТКЪС ОТ КНИГАТА

Д-р Менделсон издига в култ две неща – Семейството и Всемъдрата Природа.
Когато го четеш, имаш чувството, че говориш с мъдрия си, добродушен дядо, за когото няма нищо по-свещено от твоето щастие. Книгите на д-р Менделсон са преизпълнени с житейска мъдрост.

От друга страна, за заклелите се във вярност на медикаментите, ваксините и излишните операции (до един волни или неволни храненици на фармафията) е много трудно да опонират на лекар като д-р Робърт Менделсон, защото той е изключително влиятелна фигура в американското здравеопазване през 80-те години на ХХ век – педиатър с над 30 години успешна практика, професор с огромна ерудиция и клиничен опит, университетски преподавател, заемал висши ръководни длъжности в научни, университетски, административни структури и в здравно-осигурителната система, популярна медийна личност с над 500 радио- и телевизионни изяви. Да обвиниш такъв човек в некомпетентност или сектантство означава неизбежно да станеш за смях и на врабчетата.

Това са позициите, от които д-р Менделсон обсъжда темите за храненето на децата, за поведенческите отклонения, за раждането в болницата и в къщи, за високата температура като феномен, за главоболието, болките в корема, кашлиците, отитите, ангините като най-често срещани здравословни проблеми в детска възраст, за ваксинациите, за астмата и алергиите и още много въпроси, над които хиляди български родители и в момента си блъскат главите всеки Божи ден.

Точно това са хората, чийто живот ще бъде коренно променен след прочитането на „Как да отгледаме здраво дете въпреки лекарите” от д-р Менделсон.

И най-дълбокият смисъл от това е, че облагодетелствани ще бъдат хиляди български дечица!

 

No customer comments for the moment.

Write your review

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Как да отгледаме здраво дете... въпреки лекарите

Д-р Робърт Менделсон

Write your review

×